27
Apr

Nove vybavenie

   Odoslal Santa a zaradil do Oznamy

Do nasej rodinky serverov pribudol novy “surodenec”. V dnesnych podvecernych hodinach bol spusteny do prevadzky, za co by som chcel podakovat niektorym nasim clenom za pomocnu ruku pri instalacii a doprave na danu lokalitu.

Vypada sice maly no vykon hovori za vsetko. Na velkosti “vraj” nezalezi 😉
Tyan TANK GT25

Technicke parametre (komu to nieco povie):

Stvorjadrovy procesor Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50GHz (maximum 2 procesory x 4 jadra) – vykonnostne bogomips: 6236.54 na jadro. Cache 6144 KB pre kazde jadro

Server je osadeny zatial jednym stvorjadrovym procesorom, pricom maximum su 2 procesory, teda spolu 8 jadier.

Osadeny je 12 GB FullBuffered ECC RAM s maximalnym moznym rozsirenim na 48 GB.

Obsahuje jednen 1 TB disk s moznostou zasunut dalsie 3 SAS alebo SATA disky za behu (HotSwap) o kapacite 1.5 TB na kazdy disk.

Pripojenie je mozne pomocou 2×1 Gbit karty. Momentalne zakupena konektivita je 100 Mbit do sveta + 100 Mbit tuzemsko + cechy, rozsiritelne na spominane 2Gbity.

Obsahuje tiez mosnost napojenia externeho diskoveho pola s kapacitou az 16 TB (cca 3450 DVD).

Tyan - diskove pole TA26

Na dany server bude postupne presunuty primarne vidoarchiv a postupne ostatne systemy z domeny .sk a aj .com.

Dufam, spolu s celym realizacnym timom, ze nove “zelezo” na pomoze ukut ovela sirsi sytem, a spristupni nam mnohe nezverejnene casit nasich archivov.

SANTA.

Tagy: ,

Tento príspevok bol odoslaný v Pondelok, Apríl 27th, 2009 o 21:09 a je zaradený pod Oznamy. Môžete sledovať akékoľvek reakcie cez RSS 2.0 feed. Môžete zanechať reakciu, alebo spätná odkaz - trackback z Vašej strány.

Jeden komentár

 1 

Santa my dvaja si nemusíme nič hovoriť tak viem, že môj komentár Ty osobne zoberieš tak, ako ho myslím.
Škoda, že takých, ako si Ty a ľudia pod tvojím velením, nie sú aj v iných častiach štruktúr spoločnosti.
Avšak aj iný kolegovia majú šancu na svoje prejavenie, to by však egá kolegov Veľkňazov museli klesnúť na normál.

Apríl 28th, 2009 at 07:46

Zanechajte reakciu

Musíte byť prihlásený aby ste mohli komentovať.