Každý z dní, ktoré trávime na výučbe nám prináša niečo nové. Obnovil som návštevy stretnutí. Pretože mám chuť sa učiť. Naučiť sa od NVK Ašarata maximum čo sa počas, tých dní, ktoré spolu strávime naučiť dá. Každý náhľad, každé slovo a poznámka, i keď je kritická. Je pre mňa cennejšia, než akýkoľvek kurz, ktorý by som mohol absolvovať.

Skúsenosti, ktoré má náš učiteľ sú neoceniteľné. A náhľad na svet, ktorým nás vedie a každého osobitne formuje, nám dovoľuje rásť. Nechodím, a nikdy som nechodil na stretnutia, kvôli porovnávaniu sa s kolegami. To nie, i preto moje prvé roky neboli zamerané na to, byť najlepším zo skupiny, boli zamerané na to, stať sa silným človekom a mágom, ktorý si zaslúži každú pochvalu a uznanie od svojich učiteľov.

Nepotrebujem napredovať po hierarchických stupienkoch len preto, že iní ma predbehnú.
V tomto som myslím, ako Trevor z Ašaratovej knihy, možno ma pochyby o mne samom brzdia, viem ale, že sa potrebujem cítiť, tak že som zvládol dané učivo. Danú tému. Vždy ma veľmi podporí, názor našich učiteľov. Ktorí vidia, náš posun a aj cez moje vlastné pochyby mi veria.

Veľkou poklonou, pre mňa bolo keď mi Ašarat, dal povolenie používať techniku na výmenu časopriestoru. Už som ju od vtedy, mal možnosť využiť dva razy. Na mieste kde som sa nikdy, počas rokov necítil dobre. Mieste, ktoré som nikdy nenazýval svojim domovom. Mieste, ktoré držalo v napätí všetkých členov našej rodiny. Po použití, techniky sa ale postupne udialo niekoľko vecí.

Moja mama sa uvoľnila. A rovnaké pocity, mám z brata a otca. Akoby sa všetci u nás doma uvoľnili. Ja osobne sa doma cítim oveľa príjemnejšie. Hh, použil som slovo doma. To už je pokrok.

V sobotu ráno, keď som prvý krát predniesol kliatbu. Nebolo to ani z ďaleka dobré, malo to mnoho chýb a skoro ma to rozhodilo. Povedal som si ale, že to nedovolím. Nestálo by za nič, ak by som sa zosypal. Preto, po tomto nezdare.

Spomenul som si, na nové techniky s ktorými pracujem. A to na Anjelské energie. Vnímam ich cez svoje vnútro, stále síce zvažujem placebo no mám už aj odozvu od klientov, a sám od seba ako sa môže zmeniť po naladení a požiadaní ( prosbe ) i moja vlastná energetika. To sa mi potvrdilo i v sobotu na výučbe. Mierne povedané, moje prvé čítanie kliatby bolo, fiasko… hrôza a des. Povedal som si ale, že toto nie… lebo moje podvedomie a ego proste začali šaškovať, a vedel som že keď to tak pôjde ďalej. Bude to nahovno deň, ruka v ruke s mojimi výsledkami.

Tu ma ale napadlo naladiť sa frekvenčne na energiu anjelov,  v učebni, kde mi to ale dalo neobvyklú prácu, vždy keď som bol už skoro naladení proste sa ma niečo v okolí pokúsilo vyrušiť ( no náhoda že) pretože vtedy i kolegovia na moje nalaďovanie reagovali nevedome, celkovo naladenie bolo menej citeľné. Odísť na toaletu bolo ďalšie riešenie, kde to šlo podstatne ľahšie.

Nakoniec som pochopil, že problémy s naladením boli spôsobené vlastne našim zapečaťovaním, a keď som sa neskôr nalaďoval po odpečatení, šlo to ako obvykle. Po tomto naladení sa, sa mi už pracovalo oveľa jednoduchšie. A následne, sa mi podarilo predniesť Kliatbu najlepšie za celý čas čo sa to učíme. To sú slová, Kolegu Ašarata. Takže, som mal i spätnú väzbu na svoje nové naladenie.

Aj keď on samozrejme nevedel o mojej práci.

Precvičovanie a poznávanie kliatob, mi otvára oči v mnohom. Práca s textom, práca so slovom, práca s energiami, oživovanie, naladenie, pochopenie, uchopenie.

Za posledný mesiac, som si dal záležať aj na svojej práci s mantrami a magickým textom. Myslím, že sa zlepšujem. Pravý posun, ukážu ale až výsledky v práci.

Darí, sa mi aj text minimalizovať. Dať do pár viet, to čo skutočne potrebujem.

Píšem skôr o tom, ako využívam veci, ktoré sme sa učili. Hlavne preto, že už prešiel mesiac od stretnutia. A tak moja pamäť kolíše.

Raz dúfam, že sa mi podarí, byť takým učiteľom ako je Najvyšší veľkňaz Ašarat.

Dokáže učiť a doslova, v priebehu času meniť ľudí a ľudské životy k lepšiemu. Veľa záleží i na danom človeku, ale jeho učenie je zásadné.

A rovnako dúfam, že v sebe nájdem aj kúsok z jednoduchosti prejavu Emeritného Veľkňaza Anubisa, ktorý v pár vetách dokáže plnohodnotne podať aj tú najzložitejšiu myšlienku.

Zároveň, ale verím že sa ako učiteľ. Ako Mág, vyprofilujem v jedinečnú osobnosť. Takú, ktorá zanechá za sebou svoj vlastný odkaz tak, ako to dokazuje každý z Veľkňazov.

Ďakujem vám kolegovia, za čas ktorý sme spoločne strávili na poslednom stretnutí. A teším sa na tie ďalšie.

Majster Cháron

Tento príspevok bol odoslaný v Nedeľa, Október 1st, 2023 o 20:15 a je zaradený pod Nezaradené, Postrehy, Výuka, Zamyslenia. Môžete sledovať akékoľvek reakcie cez RSS 2.0 feed. Môžete zanechať reakciu, alebo spätná odkaz - trackback z Vašej strány.

Jeden komentár

 1 

Kolega Cháron, ďakujem za tvoje slová chvály na moju osobu. Budem sa o to viac snažiť vám dať všetko to, čo viem a ovládam.

Október 2nd, 2023 at 09:12

Zanechajte reakciu

Musíte byť prihlásený aby ste mohli komentovať.