Kašeľ. Udusíme tvrdé hrušky s kandis cukrom a z tohoto pijeme šťavu.
Hnačka: Vyšľahávame dve vajíčka s vodou a strúhaným zázvorom. Toto podusíme do doby kým sa nami vytvorená zmes nestane polotuhou. Ak to máme pokvapkáme túto zmes Sezamovým olejom.
Zápcha: Pripravíme si plátky zemiakov, ktoré od šťavíme a pijeme túto šťavu.
Letné nachladnutie: Od šťavíme si paradajky spolu s červeným melónom (dyňa). Pijeme podľa potreby.
Zimné nachladnutie: Veľmi vhodná je kombinácia – Zelený čaj, zázvor spolu s hnedým cukrom.
Pomoc pri cukrovke: Varíme 100 GR. Čerstvej kukurici. Jeme ju denne pokiaľ je dostupná.
Popáleniny, obareniny: Natrieť šťavu čerstvého zázvoru. Ak nemáme je veľmi dobrá aj šťava s Aloe Vera.
Akútna infekčná žltačka: (vyhľadať lekára) 10 ml. ryžového octu a 2 tabletky vitamínu B1. Zlepšenie by sa malo dostaviť v priebehu 4-5 dní.
Tagy: liečba jedlom, liečba potravinami
3 komentárov
Zanechajte reakciu
Musíte byť prihlásený aby ste mohli komentovať.